Vortex banner

Sunday, August 20, 2017

Kuala Kurau River Cruise

This is Kuala Kurau Eco Tourism.
Let's see the different view of this lazy fisherman village from our boat.
Call your nature tourist guide Khairul Salleh 0125145023
Lawatan menaiki bot ke Kuala Kurau menjelajah Sungai Kurau, memerhati burung dan kehidupan nelayan.






Thursday, August 17, 2017

Kuala Sepetang Eco Tourism Internship Testimonial

Time nie tgh intern. Nak cakap mcm mne eh? Seriously tk pernah terfikir pun akan terjebak dgn bidang ecotourism 😆 sis blurr masa mula2 tu, fikir la ape kaitan bidang aku belajar dgn tmpt intern nie ? 🤔 sebenarnya Allah nak bagi pelangi selepas hujan. Cantikk je aturan dia, banyak benda aku belajar. Mcm mana nk approach customers, mcm mne nak explain packages itu ini, kalau nak mcm itu ini. And todays, dah keluar dari comfort zone seketui Izzati. Drpd seorang yg pemalu kepada outspoken punya org (bila perlu je) 😂 , so if anyone yg nk taw pasal packages yg "Kuala Sepetang Eco Tourism " buat.




Bukan sekadar pemandu pelancong berlesen tapi anda semua boleh dapatkan khidmat Encik Photographer yg superb 👍🏻
Boleh hubungi nombor2 di bawah. Semua nie sifu2 saya yg hebat2 belaka. Cengginii haaa 👍🏻🌹
Encik Khairul Salleh Ahmad : +60 12 514 5023
Encik Khairul Azman : +60 12 286 3617
Encik Jusri : +60 12 631 6132
Encik Ab Aziz @ cikgu atok : +60 13 513 7311
Pak Abu @ Renjer Hutan Pusat Eko Kuala Sepetang : +60 17 624 1974
Sekian daripada anak murid ☺️
Nature tourist guide in making 😍